Polun Oikopolut

Top  Previous  Next

Kun määrität asetuksia ohjelmille, jotka vaativat tiedoston tai kansion polun määrittämistä, voit käyttää polkujen pikakuvakkeita yleisten polkujen ratkaisemiseen.

Polun oikopolku on suljettava []-merkillä.

Jos lisäät kansion tai tiedoston tämän pikakuvakkeen jälkeen, lisätyn kohteen on alettava polun erottimella kuten "\".
Tässä on syntaksi ja kuvaus yleisistä pikakuvakkeista, joita voit käyttää:

[Software Path]
Ratkaisee polun, johon ohjelmisto on asennettu.

[Documents]

Ratkaisee asiakirjakansiosi polun.

[My Pictures]
Ratkaisee kuvakansiosi polun.

Kaikkien edellä mainittujen oikotien on oltava englanniksi.
Voit esimerkiksi käyttää [Documents]\Omat tietokannat-kansio