Information Färger

Top  Previous  Next

Här kan du ställa in de färger som används av programmet för att visa olika information

Om du t.ex. använder filter för att filtrera kombinationer av hjulsystem kommer kombinationer som inte passerade filtret att markeras med  färgernaError .

Information teckensnittsfärg, Information bakgrundsfärg

När programmet är i viloläge eller precis har avslutat något och en information behöver visas.

Standardfärgerna är: ljusblå bakgrund och svart teckensnitt.

Fel teckensnittsfärg, Fel bakgrundsfärg

När ett kritiskt fel inträffade under utförandet av en åtgärd och programmet inte kan fortsätta eller en åtgärd utfördes utan framgång, ofullständig.

Standardfärgerna är: mörkröd bakgrund och svart teckensnitt.

Varning teckensnittsfärg, Varning bakgrundsfärg

När fel uppstod men inte var kritiskt och programvaran fortsatte att slutföra åtgärden.

Standardfärgerna är: röd bakgrund och svart teckensnitt.

Status teckensnittsfärg, Status bakgrundsfärg

När fel uppstod men inte var kritiskt, när användaren inte utförde tillåten åtgärd eller statusen för en operation är ofullständig

Standardfärgerna är: gul bakgrund och svart teckensnitt.

Klar teckensnittsfärg, Klar bakgrundsfärg

När programmet är i viloläge eller precis har avslutat något framgångsrikt och ingen ytterligare information behöver visas.

Standardfärgerna är: ljusblå bakgrund och svart teckensnitt.

Arbetande teckensnittsfärg, Arbetande bakgrundsfärg

När programmet arbetar är det upptaget.

Standardfärgerna är: vit bakgrund och svart teckensnitt.

Undantag teckensnittsfärg, Undantag bakgrundsfärg

När ett kritiskt systemfel i programvaran har uppstått och programvaran inte kan fortsätta

Standardfärgerna är: vit bakgrund och mörkrött teckensnitt.

Detta fel kan också tyda på en bugg i programvaran.