Tiedot Värit

Top  Previous  Next

Tässä voit asettaa värit, joita ohjelma käyttää eri tietojen näyttämiseen.

Kun esimerkiksi käytät suodattimia pyöräjärjestelmän yhdistelmien suodattamiseen, yhdistelmät, jotka eivät läpäisseet suodatinta, korostetaan käyttämällä Error -värejä.

Tietojen fontin väri, Tietojen taustaväri

Kun ohjelma on joutokäyntitilassa tai on juuri lopettanut jonkin toiminnon ja tarvitaan tietoa näytettäväksi.

Oletusvärit ovat: vaaleansininen tausta ja musta fontti.

Virheen fontin väri, Virheen taustaväri

Kun suorituksen aikana tapahtui kriittinen virhe ja ohjelma ei voi jatkaa tai kun toiminto suoritettiin epäonnistuneesti, epätäydellisesti.

Oletusvärit ovat: tummanpunainen tausta ja musta fontti.

Varoituksen fontin väri, varoituksen taustaväri

Kun virhe tapahtui, mutta se ei ollut kriittinen ja ohjelmisto jatkoi toiminnon suorittamista.

Oletusvärit ovat: punainen tausta ja musta fontti.

Tilan fontin väri, Tilan taustaväri

Kun virhe tapahtui, mutta ei kriittinen virhe, kun käyttäjä ei suorittanut sallittua toimenpidettä tai toiminnon tila on keskeneräinen.

Oletusvärit ovat: keltainen tausta ja musta fontti.

Valmis fontin väri, Valmis taustaväri

Kun ohjelma on joutokäyntitilassa tai kun se on juuri suorittanut jonkin toiminnon onnistuneesti, eikä lisätietoja tarvitse näyttää.

Oletusvärit ovat: vaaleansininen tausta ja musta fontti.

Työskentely fontin väri, Työskentelyn taustaväri

Kun ohjelma on toiminnassa, se on kiireinen.

Oletusvärit ovat: valkoinen tausta ja musta fontti.

Poikkeuksen fontin väri, Poikkeuksen taustaväri

Kun ohjelmiston kriittisessä järjestelmässä on tapahtunut virhe ja ohjelmistoa ei voida jatkaa.

Oletusvärit ovat: valkoinen tausta ja tummanpunainen fontti.

Tämä virhe voi myös osoittaa ohjelmistossa olevan vian.