Informatie Kleuren

Top  Previous  Next

Hier kun je de kleuren instellen die door het programma worden gebruikt om verschillende informatie weer te geven.

Als je bijvoorbeeld filters gebruikt om combinaties van wielsystemen te filteren, dan worden combinaties die niet door het filter kwamen gemarkeerd met  dekleuren vanFout .

Letterkleur informatie, achtergrondkleur informatie

Wanneer het programma inactief is of net klaar is met iets en er informatie moet worden weergegeven.

De standaardkleuren zijn: lichtblauwe achtergrond en zwart lettertype.

Fout letterkleur, Fout achtergrondkleur

Wanneer er een kritieke fout is opgetreden tijdens de uitvoering en de software niet verder kan of wanneer een actie niet succesvol of onvolledig is uitgevoerd.

De standaardkleuren zijn: donkerrode achtergrond en zwart lettertype.

Kleur lettertype waarschuwing, kleur achtergrond waarschuwing

Wanneer er een fout is opgetreden, maar deze niet kritiek was en de software doorging met het voltooien van de actie.

De standaardkleuren zijn: rode achtergrond en zwart lettertype.

Status letterkleur, Status achtergrondkleur

Wanneer er een fout is opgetreden maar geen kritieke fout, wanneer de gebruiker een niet toegestane actie heeft uitgevoerd of de status van een bewerking onvolledig is.

De standaardkleuren zijn: gele achtergrond en zwart lettertype.

Letterkleur Gereed, achtergrondkleur Gereed

Wanneer het programma inactief is of net klaar is met iets succesvols te doen en er geen extra informatie nodig is om te tonen.

De standaardkleuren zijn: lichtblauwe achtergrond en zwart lettertype.

Kleur lettertype, kleur achtergrond werk

Wanneer software aan het werk is, is het bezig.

De standaardkleuren zijn: witte achtergrond en zwart lettertype.

Uitzondering letterkleur, Uitzondering achtergrondkleur

Wanneer er een kritieke softwarefout in het systeem is opgetreden en de software niet verder kan.

De standaardkleuren zijn: witte achtergrond en donkerrood lettertype.

Deze fout kan ook wijzen op een bug in de software.