Numeroiden Valitsin

Top  Previous  Next

Tickets Generatorissa on vaihtoehto, jonka avulla voit luoda lippuja omilla numeroillasi.

Valitse Options (Asetukset) -sivulla Source of numbers for ticket creation ( Numeroiden lähde lippujen luomiseksi )  -valikosta Use own selected numbers ( Käytä omia valittuja numeroita )-vaihtoehto.

Tällä sivulla voit valita hiirellä omat numerosi.

Voit valita numeron klikkaamalla hiirellä Ticket View'n numeroa, jolloin valittu numero ympyröityy keltaisella oletusvärillä.
Voit poistaa jonkin numeron valinnan klikkaamalla sitä uudelleen.