Navigera I Förhandsgranskning Av Utskrift

Top  Previous  Next

För att navigera mellan sidor använder du rullningslisterna eller navigeringsknapparna i verktygsfältet.
Med dessa knappar kan du växla till den första, föregående, nästa eller sista sidan i ett dokument.

Med handverktyget kan du bläddra i innehåll genom att dra i dokumentet istället för att använda rullningslister.

Duaktiverar handverktyget genom att klicka  på knappen Handverktyg i verktygsfältet.

När du klickar på en sida i ett dokument ändras muspekaren. Dra muspekaren för att bläddra i dokumentet.

Växla visningsläge för förhandsgranskning av utskrift
Om du vill aktivera vänd layoutvy  pekar  du på Sidlayout på menyn Visa och klickar sedan  på Vänd .

Detta gör att du kan bevara en hel sidvy, oavsett om du ändrar storlek på förhandsgranskningsfönstret, bläddrar i ett dokument eller väljer ett visningsläge för flera sidor.

Aktivera vyn Kontinuerlig layout

Aktivera vyn Kontinuerlig layout genom att på  menyn Visa peka på Sidlayout och sedan klicka  på Kontinuerlig .

Detta gör att du kan bläddra kontinuerligt i en sidlayoutvy.

Visa två eller fler sidor i förhandsgranskning
Om du vill förhandsgranska två eller flera sidor samtidigt klickar  du på knappen Flera sidor i verktygsfältet.

I dialogrutan som öppnas håller du sedan muspekaren över sidikonerna, beroende på hur många sidor som ska förhandsgranskas.

När du har valt önskat antal sidor klickar du på popup-fönstret för att stänga det och tillämpa ändringarna i dokumentvyn.