Navigere I Forhåndsvisning Av Utskrift

Top  Previous  Next

For å navigere mellom sidene bruker du rullefeltene eller navigasjonsknappene på verktøylinjen.
Med disse knappene kan du bytte til første, forrige, neste eller siste side i et dokument.

Med håndverktøyet kan du bla i innhold ved å dra i dokumentet i stedet for å bruke rullefelt.

Duaktiverer håndverktøyet ved å klikke  på knappen Håndverktøy på verktøylinjen.

Når du klikker på en side i et dokument, endres musepekeren. Dra musepekeren for å bla i dokumentet.

Endre visningsmodus for forhåndsvisning av utskrift
Hvis du vil aktivere visningen for motstående layout , peker du på Vis-menyen  på Sideoppsett og klikker deretter  på Motstående .

Dette gjør at du kan bevare en hel sidevisning, uansett om du endrer størrelsen på forhåndsvisningsvinduet, blar i et dokument eller velger en visningsmodus for flere sider.

Aktivere kontinuerlig layoutvisning

Duaktiverer kontinuerlig layoutvisning ved  å peke på Sidelayout på Vis-menyen  og deretter klikke  på Kontinuerlig .

Dermed kan du bla kontinuerlig i en sidelayoutvisning.

Vise to eller flere sider i forhåndsvisning av utskrift
Hvis du vil forhåndsvise to eller flere sider samtidig, klikker  du på knappen Flere sider på verktøylinjen.

Hold deretter musepekeren over sideikonene i dialogboksen som åpnes, avhengig av hvor mange sider du ønsker å forhåndsvise.

Når du har valgt ønsket antall sider, klikker du på popup-vinduet for å lukke det og gjøre endringer i dokumentvisningen.