Min Samling Af Spil

Top  Previous  Next

Spilsamling er en liste over alle dine spil, et enkelt spil er repræsenteret i en form på kort:
gamecard

På dette kort kan du se følgende oplysninger:

1. Aktuel lokal tid i et land eller en stat, hvor spillet er trukket.
2. Spillets næste tal trækkes, datoen er det aktuelle spils land- eller statsdato.
3. Sidste trækningsinformation, hvornår numrene blev trukket

4. De sidste tegningsnumre

5. Status for numre, om de er aktuelle eller forældede

I bunden af kortet er der grundlæggende spilinformation til venstre og tre ikoner til højre:

Info-ikon
Du kan klikke på dette ikon for at se beskrivelsen af et spil, som er indstillet i spilegenskaberne.

Jord-ikon
Du kan klikke på dette ikon for at se dit spils officielle webside.
Når spillets sideadresse har ændret sig siden den seneste softwareudgivelse, kan du bruge Game Properties til at opdatere linket.

Opdater ikon, klik på dette ikon for at opdatere spillets tal direkte fra vores server.

Tip!

For at åbne et spil kan du også dobbeltklikke på spillets logo.

Denne funktion, men, er ikke den endelige myndighed for information om vindende numre. Alle vindertal skal valideres af din lokale lotterimyndighed.