Mijn Analyse

Top  Previous  Next

Je kunt je eigen getallen analyseren, selecteer daarvoor met de muis getallen op  de pagina Ticketweergave op Mijn analyse, aan de rechterkant van het venster Visual Analyser.

De pagina Mijn analyse heeft de volgende interface-elementen:

Werkbalk bovenaan de pagina met twee knoppen:

Analyseer hoofdnummers

Klik op deze knop om de belangrijkste spelnummers te analyseren.

Bonus getallen analyseren

Klik op deze knop om bonusspelnummers te analyseren, als het spel die heeft.

Nummers selecteren

Onder de werkbalk bevindt zich een Ticket View.

Selecteer met de muis de getallen die je wilt analyseren en klik op de knop Analyseren hoofdgetallen als je hoofdgetallen hebt geselecteerd ,

of klik op de knop Bonusgetallen analyseren als je bonusgetallen hebt geselecteerd.

De analyse van je getallen wordt weergegeven op het analysescherm en er worden diagrammen getoond:

1.Alle soorten
Het eerste diagram toont de analyse van getallen zoals ze zijn getekend.

2.Contact
zoals ze werden getrokken als Contact nummers.

3.Buiten
zoals ze werden getekend als Buiten nummers

4.Horizontale lijn 1 - Heet
zoals ze werden getekend als Hot nummers.

5.Horizontale lijn 1 - Koud

zoals  ze werden getekend als koude getallen.

6.Horizontale lijn 1 - Even

zoals ze werden getekend  als *** getallen.

7.Horizontale lijn 1 - Oneven
zoals  ze getekend zijn als *** getallen.

8.Horizontale lijn 1 - Verbonden
zoals  ze werden getekend als verbonden getallen.

9.Horizontale lijn 1 - Niet verbonden
zoals ze getekend  zijn als *** getal.

10.Horizontale lijn 1 - Contact & losgekoppeld
zoals ze getekend  zijn als *** nummer.

Het belangrijkste doel van deze functie is om je te laten zien hoe andere getallen zijn getrokken dan die we analyseren.
Veel spelers spelen al vele jaren met hun eigen nummers, hier kun je deze nummers controleren om te zien hoe ze gaan.