Mht-Specifikke Eksportmuligheder

Top  Previous  Next

Når du eksporterer et dokument, kan du definere MHz-specifikke eksportindstillinger ved hjælp af følgende dialog.

Eksporttilstand

Vælg en af de tilgængelige tilstande til at eksportere et dokument.

- Tilstanden Enkelt fil gør det muligt at eksportere et dokument til en enkelt fil uden at opdele det i sider.

- Tilstanden Enkelt fil side for side tillader eksport af et dokument til en enkelt fil, opdelt i sider. I denne tilstand  er indstillingerne Sideinterval , Sidekantfarve og Sidekantbredde tilgængelige.

- Tilstanden Forskellige filer gør det muligt at eksportere et dokument til flere filer, en for hver dokumentside. I denne  tilstand er indstillingerne Sideinterval , Sidekantfarve og Sidekantbredde tilgængelige.

Sideområde

Definer de sider, der skal inkluderes i resultatet. Adskil sidetal med kommaer; angiv sideintervaller ved hjælp af bindestreger.

Farve på sidekant

Vælg farven til sidekanterne fra de tilgængelige paletter.

Bredde på sidekant

Definer bredden på sidekanterne.

Titel

Indtast den ønskede dokumenttitel.

Tegnsæt

Definer det tegnsæt, der skal bruges i det eksporterede dokument.

Ved hjælp af det relevante afkrydsningsfelt kan du også vælge, om vognretur skal fjernes.