Vindu For Lotteritall

Top  Previous  Next

Ticket View-vinduet viser alle lottotallene for de spillene som er åpnet for øyeblikket.
Vinduet kan forankres til kanten av andre programvarevinduer eller flyte over skjermen.

Dette vinduet åpnes som standard på venstre side.
For å kontrollere synligheten til dette vinduet, på programvarens hovedverktøylinje,
klikker du på fanen Grensesnitt og velger deretter ønsket vindusposisjon fra menyen Tall synlighet.

Du kan også bruke dra og slipp-funksjonen: plasser musen på tittellinjen i Ticket View, klikk på venstre museknapp, hold nede og dra vinduet til ønsket posisjon.

Vi bruker uttrykket 'lotteritall' i stedet for 'loddtrekninger'. Imidlertid er loddtrekninger et passende begrep i USA
men for eksempel, på andre språk oversettes ordet draw til noe sånt som å tegne noe på papiret med en penn.

Du kan ikke redigere spillnumre direkte i vinduet, for å gjøre det må du bruke  Lotteritall-funksjonen.

Eksempelbilde av siden Lotteritall:

numberswindow

Nederst i vinduet er det en liten navigasjonskontroll med en liten knapp:

|<<-knappen  går til første loddtrekning

<<-knappen  går til forrige side

< knappen går til forrige lod dtrekning

> knappen går til neste  loddtrekning

>> knappen går til neste side

>>| knappen går til siste  loddtrekning

Valgte numre vises automatisk i hovedbillettvisningen