Licensstatus Och Information Om Programvaran

Top  Previous  Next

Denna funktion har funktioner som låter dig aktivera programvaran
kontrollera om programvaran är uppdaterad och visa annan grundläggande information om programvaran

Verktygsfältet har följande knappar:

Lisans durumu & Om programvaran

Klicka på den här knappen för att visa fönstrets sida där du kan se
programvarulicensen och programvaruinformation hakkında bilgi

Om programvaran är licensierad visas följande information:

Licensierad  - Programvaran är licensierad för obegränsad tid ,
 Dessutom visas datum för när licensen utfärdades och licensinnehavarens namn.

Om programvaran inte är licensierad visas status och hur många dagar som återstår av testperioden eller den tillfälliga licensen.

Utvärdering - Programvaran är i testläge

Temporär licens - programvaran är licensierad för en viss period.

Programvara Aktivering

Visar sidan där du kan aktivera programvaran.
Programvaran kan aktiveras via Internet eller utan Internetanslutning, en lokal aktivering.

Internetaktivering

Den första metoden är standard och den snabbaste efter att du har gjort en beställning,
skickar vi dig en nyckel som du kan använda för att aktivera via Internet.
Aktarmak için, ange eller klistra in nyckeln i en textruta för licensnyckel.
Du can använda knappen Klistra in som finns på vänster sida,
Klicka sedan på knappen Aktivera till höger om textrutan.
Det kan ta flera sekunder att få svar från vår aktiveringsserver.

När nyckeln har verifierats aktiveras programvaran.

Lokal Aktivering
İnternet kullanımınız yoksa, programvaran lokalt'ı etkinleştirebilirsiniz.
Denna metod är lite komplicerad men tillhandahålls i ett fall
där det inte finns någon möjlighet att aktivera programvaran via Internet.

Aktarım için önce bir e-posta kaydı alın, kayıt sırasında program için bir seri numarası girmeniz gerekir.
E-meddelande'yi almak için internete bir ansluten olan en annan dator'a başvurabilirsiniz,
men aktiveringsbegäran måste skapas på din dator.

Siparişi almak için, sipariş numarası için metin kutusuna ditt sipariş numarasını girin,
du can också använda knappen Klistra in som finns på höger sida.

Klicka på knappen Skapa begäran som finns till höger på sidan,
det fördefinierade meddelandet kommer att visas i textrutan nedan.
Kopiera meddelandet och skicka det till license@sprintbit.com.
Du behöver inte kopiera och skicka meddelandet exakt enligt förslaget,
men den viktigaste informationen vi behöver är programvarans serienummer och ditt ordernummer.

När vi har mottagit begäran kommer nyckeln att genereras och e-post kommer att skickas till dig med en lokal licensnyckel.

Programvaran'ı etkinleştirmek için textrutan Lokal licens'teki nyckeln'i listelemelisiniz,

och sedan klicka på knappen Aktivera till höger i rutan Lokal licens.
Klistra in nyckeln için använda knappen Klistra in eller använda textrutans meny,

Klicka på höger musknapp för att öppna menyn.

Köp fullständig licens

Programvaran için tam kapsamlı bir lisans alabileceğiniz bir beställningssida almak için den här knappen'e tıklayın.

Köp tillfällig licens

Öppnar en beställningssida för programvara där du kan köpa en tillfällig licens

Sök efter uppdatering

Programvaran att ladda ner'in någon uppdaterad sürümü olup olmadığını kontrol eder.
Uppdateringsstatus och beskrivning av uppdateringen

vizeler i textrutan Uppdateringsinformation

Ladda ner fullständig versiyonu

Sunucunuzdan kurulum programını indirin.