Indsæt Brugernavnet I Trykte Dokumenter

Top  Previous  Next

Hvis du vilindsætte et brugernavn i et dokuments sidehoved eller sidefod ,skal du først åbne dialogboksen Sidehoved og sidefod .

Derefter fokuserer du på en passende tekstboks, afhængigt af den påkrævede justering, og klikker på  knappen Brugernavn .

Når du klikker på denne knap, tilføjer dialogen et alias i firkantede parenteser ved den aktuelle markørposition. Du kan omgive dette alias med den tekst, du ønsker. Hvis du ikke længere har brug for at vise brugernavnet i dit dokument, kan du slette dette alias.

Klik på OK for at gemme ændringerne og lukke dialogen.