Spillvelger

Top  Previous  Next

I programmet kan du åpne et spill ved å klikke på en Åpne spill-knapp.

Denene knappen er plassert på  verktøylinjen Mine spill, den andre på verktøylinjen for min programvare.

Knappen i Mine spill-vinduet åpner det valgte spillet i det vinduet.

Knappen på hovedverktøylinjen åpner et valgt spill fra en hvilken som helst programvarefunksjon.

Kjøp, hvis alle vinduer er lukket eller det ikke er valgt noe spill noe sted, åpnes dette Game Selector-vinduet:

gameselector

For å åpne et spill er det bare å velge et spill i listen og deretter klikke på Åpne-knappen.
Du kan åpne et spill fra Mine spill-fanen eller Verdensspill-fanen.
Når du åpner et spill fra Verdensspill-fanen, blir spillet lagt til i spillene dine hvis det ikke finnes.

Du kan også dobbeltklikke på spillets logo eller trykke på logoen med fingeren på berøringsskjermen.
Klikk på Avbryt-knappen for å lukke vinduet uten å åpne det.

Nederst i vinduet på venstre side er det  en hake forLukk vinduet etter at spillet er åpnet.
Hvis du merker av for dette, lukkes vinduet etter at du har åpnet spillet ved hjelp av dette vinduet.

På høyre side finner du rullegardinmenyen Vis, der du kan filtrere spillvisningen slik at den bare viser den valgte spilltypen.
Du kan se alle spill, standard, keno eller bare utvalgte spill.