Kuvaus

Top  Previous  Next

Tällä sivulla voit muokata pelin kuvauksia ja asetuksia.

Logo

Jos haluat vaihtaa pelin logon, klikkaa hiiren vasemmalla painikkeella logoa, mikä asettaa fokuksen logokomponenttiin, klikkaa sitten hiiren oikeaa painiketta ja ponnahdusvalikko avautuu.
Voit liittää uuden kuvan leikepöydältä tai ladata levykkeeltä jne. Suosittelemme tallentamaan logon ensin levykkeelle ja käyttämään sitten Load-komentoa.
Ohjelmiston mukana tulee joitakin yleisiä logoja, kaikki valtiot eivät salli peliensä logojen käyttöä ilman lupaa tai eivät salli logojen käyttöä lainkaan kaupallisiin tarkoituksiin.

Otsikko

Pelin nimi. Jos haluat muuttaa sen, kirjoita soluun uusi nimi.

Kuvaus

Voit kirjoittaa tähän pelin kuvauksen.

Web

Linkki pelin Internet-sivulle. Voit avata verkkosivun kaksoisnapsauttamalla linkkiä.

Piirtomenetelmä

Kuvaus siitä, miten pelin numerot arvotaan, esimerkiksi mekaaninen pallokone tai tietokoneella luodut numerot.

Maa

Pelin maa.

Valtio

Pelin maan valtio, vain tarvittaessa.

Lippu

Pelin maan lippu, jonka ohjelmisto antaa.

Ei koske maavaihtoehtoa.
Huomaa, että pelin maan muuttaminen voi johtaa odottamattomaan ohjelmistokäyttäytymiseen.
Ohjelma asettaa sisäisesti erilaisia päivämäärien ominaisuuksia tämän vaihtoehdon perusteella.
Lisäksi tämän vaihtoehdon muuttaminen muuttaa lipun automaattisesti siihen oletusarvoon, joka tulee ohjelmiston mukana.

Tämä vaihtoehto on tarkoitettu lähinnä käytettäväksi, kun lisäät manuaalisesti oman pelisi.