Filterbetingelser

Top  Previous  Next

Tilstand

Filtre kan bruges til at filtrere spilnumre, hjulsystemkombinationer eller til at oprette billetnumre, vi vil henvise til disse numre som kildenumre.

Filterets tal er et udtryk, vi bruger her til generelt at beskrive filterets tal som kontakttal eller tal fra vandrette linjer eller ethvert tal, der kommer fra en anden gruppe af tal.

Hvert filter har sine egne betingelser, som skal være opfyldt. Betingelsesindstillingen fungerer sammen med værdi- og handlingsindstillingerne, og resultatet af filtreringen afhænger af alle kombinationer af disse indstillinger.

Du kan vælge en filterbetingelse fra rullelisten, der åbnes, når du klikker på en betingelses kolonnecelle.
Her beskriver vi generelt, hvad betingelser er, ogfølgende betingelser er tilgængelige:

Ethvert tal

Dette er en meget fleksibel betingelse at bruge, fordi den giver mulighed for at godkende eller afvise kildenumre med en vis fleksibilitet.

Denne betingelse afhænger ikke af  indstillingenVærdi

Hvis handlingen er Afvis

Kildenumre, der indeholder et filters numre, afvises.

Hvis handlingen er Acceptér

Kildenumre, der indeholder et filternummer, accepteres.

Er lig med filterværdi

Denne betingelse afhænger af  indstillingenVærdi

Hvis handlingen er Afvis

Kildenumre, der matcher det nøjagtige antal af filterets numre, afvises

Hvis handlingen er Accepter

Kildenumre, der matcher det nøjagtige nummer, accepteres

Højere end filterværdien

Denne betingelse afhænger af  indstillingenVærdi

Hvis handlingen er Afvis

Kildenumre, der indeholder flere af filterets numre end det antal, der er angivet i Value-indstillingen, afvises.

Hvis handlingen er Accept

Kildenumre, derindeholder flere af filterets numre end det antal , der er angivet iVærdi-indstillingen, godkendes.

Laveste af filterværdi

Denne betingelse afhænger af  indstillingenVærdi

Hvis Handlingen er Afvis

Kildenumre, derindeholder færre af filterets numre end det antal, der er angivet i Værdi-indstillingen, afvises.

Hvis Handlingen er Accepter

Kildenumre, derindeholder færre af filterets numre end det antal , der er angivet iVærdi-indstillingen, accepteres.