Exportera Dokument Till En Fil På Diskett

Top  Previous  Next

Det finns två alternativ för att exportera ett dokument till.

Exportera dokument till en fil på diskett

Skicka exporterad fil via e-post

Gör något av följande för att exportera ett dokument och spara den resulterande filen på din hårddisk.

Klicka på pilen nära knappen Exportera dokument... i verktygsfältet .

Välj alternativet Exportera dokument... på menyn Arkiv.

Välj önskat format från den lista som visas.

Därefter kan du bli ombedd att ange formatspecifika alternativ. Se motsvarande hjälpavsnitt i denna dokumentation för mer information, t.ex. PDF-specifika exportalternativ.

När du har angett exportalternativen  visas dialogrutan Spara som där du kan ange filnamnet. Därefter kommer följande meddelande att visas.

Klicka på Ja om du vill förhandsgranska den exporterade filen.

Skicka exporterad fil via e-post

Gör något av följande för att skicka den resulterande PDF-filen via e-post.

I verktygsfältet klickar du på pilen nära knappen Skicka via e-post... .

På menyn Arkiv väljer du posten Skicka via e-post....

Välj önskat format i listan som öppnas.

Därefter kan du bli ombedd att ange formatspecifika alternativ. Se motsvarande hjälpavsnitt i denna dokumentation för mer information, t.ex. PDF-specifika exportalternativ.

När du har angett exportalternativ  visas dialogrutan Spara som där du kan ange filnamnet.

Slutligen kommer det skapade dokumentet att bifogas ett nytt tomt meddelande, skapat i ditt standard e-postprogram.