Document Exporteren Naar Een Bestand Op Schijf

Top  Previous  Next

Er zijn twee opties beschikbaar voor een document waarnaar wordt geëxporteerd.

Document exporteren naar een bestand op schijf

Geëxporteerd bestand verzenden via e-mail

Om een document te exporteren en het resulterende bestand op je harde schijf op te slaan, doe je een van de volgende dingen.

Klik op de werkbalk op de pijl naast de knop Document exporteren... .

Kies in het menu Bestand de optie Document exporteren....

Kies het gewenste formaat uit de lijst.

Vervolgens kan je gevraagd worden om formaatspecifieke opties te definiëren. Zie de bijbehorende helponderwerpen in deze documentatie voor meer informatie, bijv. PDF-specifieke exportopties.

Nadat ude exportopties hebt opgegeven,  verschijnthet  dialoogvenster Opslaan als , waarin u de bestandsnaam kunt invoeren. Vervolgens verschijnt het volgende bericht.

Klik op Ja als u een voorbeeld van het geëxporteerde bestand wilt bekijken.

Geëxporteerd bestand via e-mail verzenden

Om het resulterende PDF-bestand via e-mail te verzenden, doet u een van de volgende dingen.

Klik op de werkbalk op de pijl naast de knop Verzenden via e-mail... .

Kies in het menu Bestand de optie Verzenden via e-mail....

Kies het gewenste formaat in de lijst.

Vervolgens wordt u mogelijk gevraagd om formaatspecifieke opties te definiëren. Zie de overeenkomstige helponderwerpen in deze documentatie voor meer informatie, bv. PDF-specifieke exportopties.

Nadat ude exportopties hebt opgegeven,  verschijnthet  dialoogvenster Opslaan als , waarin u de bestandsnaam kunt invoeren.

Tot slot wordt het gemaakte document als bijlage toegevoegd aan een nieuw leeg bericht dat in uw standaard mailprogramma is gemaakt.