Days Switch

Top  Previous  Next

Visual Analyser Analyseren kan analysere tal, når de forekommer på en bestemt dag eller på alle dage.

På værktøjslinjen i Visual Analyser-vinduet er der følgende knapper

daysswitch:

Når du åbner vinduet , er knappenAlle dage somstandard  markeret, og tallene analyseres som normalt, dag for dag, efterhånden som de trækkes.

Men du kan også se, hvordan tallene kun trækkes på en udvalgt dag.

For eksempel, hvis du analyserer spil, hvor den næste trækning er på tirsdag, så klik på knappen Tirsdag på værktøjslinjen ovenfor.
Analyzer skifter til kun at vise ALLE analyser, som de forekommer på den valgte dag.

Ved at bruge knapperne til at skifte dag på værktøjslinjen kan du udføre mange flere analyser.
Det er ikke altid, at alle disse knapper er aktiveret, og programmet viser kun de knapper, der er tilgængelige på de pågældende dage.

Bemærk, at programmet filtrerer alle trækninger for kun at analysere dem, der er trukket på den valgte dag,

Hvis du f.eks. analyserer de seneste 200 trækninger, vil du kun se omkring 28 analyserede trækninger på analyseskærmen.

Hvis spillet trækkes hver dag, er der for eksempel 28 mandage i de sidste 200 dage.
For at se flere analyser på bestemte dage skal du udvide hovedsoftwarens brede vifte  i vinduet Lotteriindstillinger.