Sjekk Spillresultatene

Top  Previous  Next

Når du spiller lotteri, er noe av det viktigste du kan gjøre å finne ut hvordan tallene har vunnet.

Med funksjonen Sjekk spillresultater kan du sjekke loddene dine og se hva du har vunnet med bare ett klikk.

Billettgenerator med funksjonen Sjekk gevinster har samme funksjonalitet, men med denne funksjonen kan du gjøre det raskt.

Hva skjer når du klikker på denne knappen?

1. Billettgenerator-vinduet åpnes, hvis det ikke allerede er åpnet .

2.Hvis du har angitt standardbilletter, lastes standardbillettene inn.
Hvis du ikke har angitt standardbilletter ennå, lastes de sist opprettede billettene inn i stedet.

3.Sjekk gevinster-verktøyet sjekker loddene dine ved hjelp av de siste spillnumrene og viser resultatene.

Denne funksjonen fungerer bare med spill som er åpnet for øyeblikket.

For å angi billetter som standard, åpner du Billettgenerator-vinduet og velger billettene du vil angi som standard på siden Mine billetter,

klikk  påknappen Angisom standard.