Ändra Inställningar För Vattenstämpel Och Bakgrund I Förhandsgranskning Av Utskrift

Top  Previous  Next

Om du vill lägga till en vattenstämpel i ett dokument klickar  du på knappen Vattenstämpel i  verktygsfältet eller  på Vattenstämpel ... i  menyn Bakgrund . Dialogrutan Vattenstämpel öppnas.

Lägg till en textvattenstämpel

Öppna  fliken Textvattenstämpel föratt lägga till en textvattenstämpel .

Ange önskad text eller välj ett av de angivna alternativen. Definiera vid behov andra egenskaper för texten, t.ex. riktning, färg, typsnitt, storlek, transparens etc.

Lägg till en vattenstämpel för bild

Öppna fliken Vattenstämpel för bild för att lägga till en vattenstämpel för bild .

Ladda bilden och anpassa dess egenskaper, t.ex. storleksläge, horisontell och vertikal justering, kakel, transparens osv.

Ange de sidor där du ska visa din vattenstämpel

Angede sidor som krävs för att applicera en vattenstämpel i  avsnittet Sidintervall i dialogrutan.

Separera sidnummer med kommatecken eller ange sidintervall med hjälp av ett bindestreck.

Lägga till en bakgrundsfärg i ett dokument

Om du vill lägga till en bakgrundsfärg i ett dokument klickar  du på knappen Bakgrundsfärg i verktygsfältet eller  på Färg. .. i  menyn Bakgrund . Dialogrutan Bakgrundsfärg öppnas.

Välj sedan en färg från  paletterna Anpassad , Webb eller System .

Om du vill ta bort en vattenstämpel från ett dokument öppnar du dialogrutan Vattenstämpel. Klicka på Rensa alla och sedan på OK för att spara ändringarna och stänga dialogrutan.