Skift Indstillinger For Vandmærke Og Baggrund I Udskriftseksemplet

Top  Previous  Next

Hvis du viltilføje et vandmærke til et dokument , skal du klikke på knappen Vandmærke på værktøjslinjen eller klikke på Vandmærke. .. i  menuen Baggrund . Dialogen Vandmærke åbnes.

Tilføj et tekstvandmærke

For at tilføje et tekstvandmærke skal du åbne  fanen Tekstvandmærke .

Indtast den ønskede tekst, eller vælg en fra de medfølgende muligheder. Hvis det er nødvendigt, kan du definere andre tekstegenskaber, såsom retning, farve, skrifttype, størrelse, gennemsigtighed osv.

Tilføj et billedvandmærke

For at tilføje et billedvandmærke skal du åbne  fanen Billedvandmærke .

Indlæs billedet, og tilpas dets egenskaber, f.eks. størrelsestilstand, vandret og lodret justering, flisebelægning, gennemsigtighed osv.

Angiv de sider, hvor du vil vise dit vandmærke

Angiv de nødvendige sider til at påføre et vandmærke i  afsnittet Sideområde i dialogen.

Adskil sidetal med kommaer, eller angiv sideintervaller ved hjælp af en bindestreg.

Tilføj en baggrundsfarve til et dokument

Hvis du viltilføje en baggrundsfarve til et dokument , skal du klikke på knappen Baggrundsfarve på værktøjslinjen eller klikke på Farve. .. i  menuen Baggrund . Dialogboksen Baggrundsfarve åbnes.

Vælg derefter en farve fra  paletterne Brugerdefineret , Web eller System .

Hvis du vil fjerne et vandmærke fra et dokument, skal du åbne dialogen Vandmærke. Klik på Clear All, og klik derefter på OK for at gemme ændringerne og lukke dialogen.