Basic Text Editor

Top  Previous  Next

Tässä on perustekstiohjain, joka toimii HTML-editorina, voit kirjoittaa tänne mitä tahansa muistiinpanoja, liittää mitä tahansa tekstiä, yksinkertaista tai muotoiltua, lisätä Internet-linkkejä tai kuvia.

Sivulla on seuraavat painikkeet:

Avaa
Avaa levyltäsi minkä tahansa seuraavista tiedostomuodoista:

TXT Tavallinen tekstimuoto.

RTF Rich Text Format.

DOCX tai DOC Microsoft Word Document -muoto - oletusmuoto Word 2007:stä alkaen.

DOCM Microsoft Office Open XML -makrojen mahdollistama Microsoft Office Open XML -asiakirjaformaatti.

DOT Microsoft Word 97-2003 -malliformaatti.

DOTM Microsoft Office Open XML -makrojen mahdollistama malliformaatti.

DOTX Microsoft Office Open XML -malliformaatti.

WordML Microsoft Office Word 2003 XML-muoto.

OpenDocument OpenDocument-teksti (OpenOffice.org-toimistopaketin toteuttama).

MHTML, HTML tai HTM Web Page -tiedostomuoto.

XML Mikä tahansa xml-tiedosto - Microsoft Word XML Document -dokumenttiformaatti (tallennettu tasaiseen XML-tiedostoon ZIP-paketin sijasta).

Cut
Leikkaa valitun tekstin muistiin, myöhemmin voit liittää sen toiseen kohtaan tekstieditorissa.

Copy
Kopioi valitun tekstin muistiin, voit myöhemmin liittää sen toiseen kohtaan tekstieditorissa.

Liitä uutena
Liittää editoriin aiemmin leikatun tai kopioidun tekstin tai minkä tahansa muun tekstin leikepöydältä uutena tekstinä.

Liitä
Liittää editoriin kursorin tiettyyn kohtaan aiemmin leikatun tai kopioidun tekstin tai minkä tahansa muun tekstin leikepöydältä.

Kumoa
Komento, jolla peruutetaan aiempien komentojen aiheuttamat muutokset.

Redo
Peruuttaa aikaisemman peruuta-komennon toimenpiteet.

Pikatulostus
Tulostaa nopeasti muistiinpanojesi sisällön, sinulta ei kysytä mitään, tämä tulostaa suoraan nykyiselle tulostimelle.

Tulosta
Käynnistää Tulosta-valintaikkunan tulostamaan nykyiset muistiinpanot. Voit valita tulostimen ja joitakin muita perustulostusasetuksia.

Tulosta esikatselu
Näyttää nykyisen asiakirjan tulostuksen esikatseluikkunan. Tässä voit määrittää edistyneempiä tulostusasetuksia.

Etsi ja korvaa
Näyttää Etsi ja korvaa -ikkunan, jonka avulla voit etsiä tiettyä tekstiä tai korvata tekstiä muistiinpanoissa.

Vaihda asia
Näyttää ikkunan Change Case (Vaihda isokirjain), jonka avulla voit vaihtaa valitun tekstin otsikkokirjainten, isojen kirjainten ja pienten kirjainten välillä.

Fontti
Valikko, jossa voit muuttaa valitun tekstin tai koko tekstin kirjasintyyliä ja kokoa, kun valintaa ei ole.