Nieuwe Nummers Toevoegen

Top  Previous  Next

Met het hulpmiddel Nummers toevoegen kun je de nieuwe lotnummers handmatig aan het spel toevoegen.

Je kunt deze tool gebruiken om dagelijks nummers bij te werken als je de andere opties hebt ingesteld om de nummers niet automatisch te downloaden.

Ook als je geen toegang tot internet hebt, kun je hier getallen toevoegen.

Zo voeg je nummers toe:

Selecteer getallen op de getallen selector met de muis, een klik op een getal selecteert het getal.

Bij het toevoegen van nummers aan een Kies-speeltype kun je een ander nummer op een regel selecteren zonder het vorige nummer te deselecteren.

Als je nummers toevoegt aan andere speltypes, selecteer je het nummer door op de nummerschakelaar te klikken, en deselecteer je het nummer door op het reeds geselecteerde nummer te klikken.

Om geselecteerde nummers aan het spel toe te voegen, klik je op de knop Toevoegen.

Bovenaan het venster staat de datumregelaar, de software regelt dit automatisch. Nadat je nummers hebt toegevoegd, wordt de datum aangepast naar de volgende trekkingsdatum in de toekomst.

Je kunt echter nog steeds de begindatum kiezen in het menu.